Dieet – Lifestyle by Rainpharma

Onze RainPharma-voedingsexperten begeleiden je om je voorgoed van die ongezonde kilo’s te verlossen. Het RainPharma-dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding én een gezonde levensstijl. De snelle start werkt motiverend en de doordachte langetermijnvisie zorgt ervoor dat de kilo’s er ook echt af blijven. Zonder roofbouw op je lichaam of hongerlijden! Je krijgt niet alleen een gezond gewicht, maar ook een mooie huid en meer energie.

Bekijk onze webshop

Orthomoleculaire voedingssupplementen

>

Je fit voelen en er gezond uitzien begint met een gezonde levenswijze en met wat er op je bord ligt. Daarnaast kun je vaak ook wat extra vitamines en mineralen gebruiken. Hiervoor ontwikkelde RainPharma bijzondere orthomoleculaire voedingssupplementen. Deze zijn zorgvuldig samengesteld zodat ze moeiteloos door het lichaam worden opgenomen.

De voedingssupplementen kunnen ingezet worden in onze afslanking- en sportprogramma’s of voor specifieke ongemakken (bv. darmklachten, slapeloosheid, vermoeidheid…), maar ze kunnen ook bijdragen op vlak van huidverbetering. Ze zorgen er namelijk voor dat je alle bouwstenen binnenkrijgt die je nodig hebt.

Geef jezelf een boost met extra vitamines en mineralen van de allerhoogste kwaliteit en geniet van het resultaat. Wij helpen je graag verder op weg in onze winkel!

RainPharma-dieet (balance box)

>

Het RainPharma-dieet is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, RainShakes en voedingssupplementen combineert met professioneel voedingsadvies! Met het dieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op je lichaam, zonder honger te lijden en mét respect voor je darmen en nieren. Met het RainPharma-dieet is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. Het is namelijk niet enkel een vermageringsdieet, maar op de eerste plaats een filosofie.

Hoe verloopt het?

Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info en producten (RainPharma balancebox + receptenboek) die je nodig hebt om met het programma te starten. De volledige eerste afslankingsperiode wordt  besproken: we overlopen je dagschema, wat je mag eten, op welke momenten je de shakes moet drinken, hoe je het kan aanpakken op moeilijkere momenten (restaurantbezoek, vakantie …) etc. Ook vindt er een eerste gewichtsmeting plaats.

Gedurende de afslankingsfase kom je om de 14 dagen op consultatie. Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt of na maximum 12 weken ga je over naar de verzilveringsperiode. Daarin maak je geleidelijk de overstap naar een normaal eetpatroon en stap je af van dieetvoeding. In deze fase gelden nieuwe regels en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd. Na maximum negen weken in deze verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht en leer je een gezond voedingspatroon aan. Extra strenge maandelijkse controles helpen je om je nieuwe gewicht te behouden.

Smart Nutrition Project

>

Het Smart Nutrition Project van RainPharma is een zeer haalbare methode om slechte eetgewoonten aan te pakken en je optimaal in je vel te voelen. Je volgt het enkele dagen, een week of enkele maanden. Zolang je zelf wil en zolang jij daar behoefte aan hebt. Het Smart Nutrition Project kan om verschillende redenen ingezet worden:

  • als aanvulling tijdens het sporten, met het oog op afslanken.
  • als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen, zoals anti cellulite-behandelingen.
  • als detoxmoment tussendoor, om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen.
  • als voorbereiding op je vakantie of een ander moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent.
  • als je het RainPharma-dieet hebt afgerond en een makkelijke manier zoekt om de controle te bewaren over je nieuwe gewicht.

De voordelige Smart Nutrition box (je bespaart 15% in vergelijking met de afzonderlijke prijzen) is hét duwtje in de rug dat je nodig hebt. In deze doos vind je een aantal handige hulpmiddeltjes om verstandig te detoxen, zonder roofbouw te plegen op je lichaam. Combineer ze met gezonde, evenwichtige voeding en je bent zeker van het beste resultaat. Ga zelfstandig aan de slag met het makkelijke programma of laat je door ons hier in De Praktijk begeleiden.

Therapeuten met beroepstrots

Wij nemen graag de tijd voor jou. In een persoonlijk gesprek maken we een grondige analyse van jouw probleem en brengen we de context in kaart. Daarna gaat ons topteam van experten samen met jou aan de slag. Op een empathische, vriendelijke en wetenschappelijk onderbouwde manier.

Die hartelijkheid en passie voor het vak voel je in alles. De Praktijk is een goed uitgeruste, verzorgde, professionele accommodatie. Informeren in inspireren staat centraal. De zorgvuldig gekozen merken ondersteunen de filosofie dat iedereen zichzelf kan overtreffen op een natuurlijke manier.

Vragen?
contacteer ons of bel 0477 796 492