Personal Training

Bewegen is essentieel voor een gezond, fit lichaam. Voel je goed in je vel. Wij helpen jou om van beweging een fun deel van je leven te maken. Met trainingen op maat in functie van jouw doel. Iedereen is welkom. Train alleen of in een kleine groep. Samen trainen is vaak leuker en werkt motiverend. We werken aan je basisconditie, core stability, kracht en lenigheid. We begeleiden ook sportspecifiek. Working out gives you a natural high.

“You don’t sweat, you sparkle”

Small Group Training

>

Samen trainen is leuk! Je wordt gemotiveerd door de trainer én door de groep. Je traint op circuit, op muziek, met je eigen lichaamsgewicht en met functionele materialen (bosu, fitball, trx, …). Neem contact op voor meer informatie over het programma en/of om je plaats te reserveren.

(min. 3 en max. 5 deelnemers – alle niveaus)

Personal training / duo training

>

Individueel of per twee trainen? We maken een trainingsplan op om je basisconditie te verbeteren. De focus ligt op stabiliteit, mobiliteit, kracht, lenigheid en coördinatie. Maar ook – en vooral – op plezier, een absolute must om te blijven bewegen! Eerder geïnteresseerd in een eenmalige trainingssessie van 1 uur om je verder op weg te helpen? Dat kan! Neem contact op en we zoeken een passend tijdstip. De trainingen gaan steeds door op afspraak.

Therapeuten met beroepstrots

Wij nemen graag de tijd voor jou. In een persoonlijk gesprek maken we een grondige analyse van jouw probleem en brengen we de context in kaart. Daarna gaat ons topteam van experten samen met jou aan de slag. Op een empathische, vriendelijke en wetenschappelijk onderbouwde manier.

Die hartelijkheid en passie voor het vak voel je in alles. De Praktijk is een goed uitgeruste, verzorgde, professionele accommodatie. Informeren en inspireren staat centraal. De zorgvuldig gekozen merken ondersteunen de filosofie dat iedereen zichzelf kan overtreffen op een natuurlijke manier.

Vragen?
contacteer ons of bel 0476 22 19 48