Bonjour Bonsoir Slaapbox

< terug

Slapen is zo ontzettend belangrijk. Die acht uur in bed lijken misschien verloren uren, maar een goede nachtrust vormt het fundament van een gezond en gelukkig leven. Om jou elke nacht te laten slapen als in een sprookje van duizend-en-een-nacht, sloeg RainPharma de handen in elkaar met Goed Gevoel. Samen maakten ze de Bonjour Bonsoir Slaapbox, jouw ticket richting dromenland.

De RainPharma Bonjour Bonsoir Slaapbox (t.w.v. €59,75) zit vanaf 18 november voor maar €14,90 extra bij Goed Gevoel magazine. Wil jij zeker zijn van jouw exemplaar? Reserveer hem dan hier. Voor alle duidelijkheid: de box kan niet los gekocht worden zonder het magazine. Het pakket (slaapbox + Goed Gevoel) kost slechts  €20. 

Misschien wil je er wel een paar als mooi geschenk? Schrijf dat dan zeker als opmerking bij je bestelling, dan pakken wij je box mooi in voor jou. Je kan jouw box nu al reserveren op onze webshop te bestellen. Alleen dan ben je zeker. Zodra je box bij ons binnen komt, word je hiervan verwittigd.

Een avonddouche is een totaal andere belevenis dan een ochtenddouche. Wil je tot rust komen of net enthousiast wakker worden? RainPharma creëerde twee exclusieve 100% plantaardige douchegels die jou in de juiste sfeer onderdompelen. Bonsoir Therapy Shower Wash wast de dag van je af en wikkelt je ‘s avonds in een streelzachte harmonieuze rust. Bonjour Therapy Shower Wash geeft je ’s morgens de frisse, energieke start die je nodig hebt.

Reserveer nu en geniet later!

 

Warme groet,

Tine en Henk

< terug