De family packs supplementen zijn er, ga nu voor 25% voordeel

< terug

De langverwachte Family Packs van de voedingssupplementen zijn er! Zelfswat  vroeger dan verwacht. De meesten onder ons, en vooral onze Balance Boxers en SNP’ers weten hoe belangrijk die orthomoleculaire voedingssupplementen in combinatie met gezonde voeding zijn.

Maar ook de fans van de huidverbeteringsprogramma’s weten ondertussen hoe belangrijk deze supplementen zijn voor onze huid. We werken immers van binnen naar buiten! Denk maar aan de Q10 en High Tech AOX als anti-aging. Of de Daily Boost en Mighty Night als basiscomplex van mineralen en vitaminen. Of de Ultra Omega 3..

Slechts 1 maal per jaar worden deze voedingssupplementen als voordeelpacks geproduceerd. Je doet er 25% voordeel mee in verhouding tot de normale verpakkingen. Aangezien het aangeraden is om deze supplementen permanent te gebruiken in je nieuwe super gezonde levensstijl, kan je hier echt wel je slag slaan. Geen wonder dat die family packs iedere keer zo snel uitverkocht zijn.

 

Klik hier door naar onze webshop, supplementen.

De voordelige familypacks bevatten je voorraad supplementen om enkele maanden verder te kunnen, bij de Daily Boost, Mighty Night  en Dry Energy zelfs voor 1 jaar. Uiteraard zeer interessant wanneer je ganse gezin de supplementen gebruikt. En dat doen we allemaal … toch?

e Family Packs zullen normaal gezien eind deze week bij ons in de winkel beschikbaar zijn. Om echter zeker te zijn van jouw packs, raden we aan om deze reeds nu online te bestellen op onze webshop. Want de voorraad is beperkt en aangezien de packs normaal gezien maar 1 keer per jaar geproduceerd worden is OP echt wel OP. Stel dit dus niet uit…

Slim van je om nu je voorraad supplementen voor volgend jaar extra voordelig in te kopen. Nog een leuk weetje, alle family packs zijn nu even groot zodat die mooi stapelen in je voorraadkast. Handig toch?

Tot in De Winkel!
groeten,
Tine en Henk

 

 

< terug