Energy Boost 2022

< terug
Een nieuw jaar, een nieuwe start. Jij kan waarschijnlijk ook wel een reset gebruiken. Weer wat meer plezier, positiviteit en zelfliefde. Een nieuwe mindset. We maken er samen een vrolijk en veilig 2022 van. Naar goede gewoonte, starten we het nieuwe jaar ook met goede gewoontes. Vanaf 5 januari lanceren we onze 2022 Energy Boost, waarin we weer gezamenlijk het Smart Nutrition Project volgen.

Ga jij ook voor meer energie, een stralende huid en misschien ook een of twee kilootjes minder?
In de Smart Nutrition Box zit alles om de allerbeste versie van jezelf te worden. Naast een handige shaker en een kwalitatieve darmvriendelijke eiwitshake van RainPharma (je kan kiezen uit 16 smaken), vind je in deze box ook een basispakket orthomoleculaire voedingssupplementen van uitzonderlijke kwaliteit: Daily Boost, Mighty Nine, Dry Energy en Dynamic Q10.

Wist je trouwens dat je met deze voordelige startbox maar liefst 15% bespaart in vergelijking met de afzonderlijke winkelprijzen? Bestel nu jouw exemplaar en ga ook voor een nieuwe energieke start!

Gezonde voeding vormt de basis voor een fit en gezond lichaam. Geen wonder dus dat groenten tijdens de 2022 Energy Boost de hoofdrol spelen.

Vul je bord voor de lunch volledig met groenten in zoveel mogelijk verschillende kleuren en kies er 100 gram vlees of vis bij (of een vegetarisch alternatief). Nood aan culinaire inspiratie? In ons kookboek MOOI vind je tientallen gezonde gastronomische gerechten.

Ook voldoende beweging is cruciaal binnen een gezonde levensstijl. En daarvoor hoef je heus geen topsporter te worden. Neem bijvoorbeeld steeds de trap in plaats van de lift, doe boodschappen te voet of met de fiets, loop eens een blokje om als je te vroeg op een afspraak bent, las dagelijks een avondwandeling in… Wedden dat je makkelijk aan 30 minuten bewegen per dag komt?

Succes!

< terug