Feestelijke i Wonder Days op 28,29 en 30 oktober

< terug

Het onverwachtse betovert ons. Denk aan een toevallige ontmoeting die nog lang blijft nazinderen. Of een mystieke ervaring in de natuur die je helemaal van je sokken blaast. En hoe een plotse aanraking op het juiste moment je ontroert en steunt.

Het zijn die momenten waarop verbazing en verwondering samenkomen, die ons het diepst treffen en het langst bijblijven. Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring? Laat je dit najaar betoveren door RainPharma.

RainPharma bestaat 12 jaar en dat vieren wij samen met hen.

Wij willen jou als echte, trouwe bedanken voor jouw vertrouwen. Daarom deze prachtige i wonder set. Een verrassingsdoos met maar liefst 20 RainPharma bestsellers, twv €750, die jij kan scoren voor slechts €299. Een voordeel dus van €451 of 60%. Vertrouw je ons? Ja? Geloof je dat wij steeds het beste met je voor hebben? Ja? Machtig! Je zal ontdekken dat deze box een unieke kans is!

bestel hier jouw i wonder box

Er komen in totaal slechts 12000 boxen op de ganse Belgische markt en wij hebben er daarvan 480 die we kunnen aanbieden. Het wordt dus echt een hebbeding! Deze verrassingsbox is een Limited Edition en komt dus niet meer terug. 60% Voordeel, wie wil dit niet?

Wil jij ook éen of meerder boxen (voor jezelf, je vrienden en familie) reserveren?

Ga dan naar onze webshop om jouw box(en) te reserveren en te bestellen. Alleen zo ben jij zeker van jouw i wonder box(en).

Deze box kan enkel afgehaald worden tijdens onze feestelijk i Wonder Days op 27, 28 en 29 oktober in onze winkels in de Dumortierlaan 49 en Westkapellestraat 9

We kijken er naar uit om samen met jullie deze ongelofelijk mysterieuze box te ontdekken!

Groeten, Henk, Tine, Lynn, Elke, Veronique en Nancy

< terug