Fleurig, Licht en Fit Challenge (start 25 april)

< terug

Fleurig, licht en fit de zomer aanvangen, een stralende huid, en een pak meer energie. Snakt jouw lichaam ook naar een nieuwe start maar vind je het moeilijk om eraan te beginnen? Laten we er samen voor gaan tijdens de Fleurig Licht & Fit Challenge!

Op 25 april starten we met z’n allen met de Fleurig Licht & Fit Challenge. Samen volgen we twee weken het Smart Nutrition Project. Ga jij mee de uitdaging aan?

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma dat je laat bruisen van energie, je huid doet stralen en je fitter en lichter laat voelen. Gezonde, onbewerkte voeding vormt de basis van jouw nieuwe levensstijl. In combinatie met enkele RainPharma hulpmiddeltjes wordt het een pak makkelijker én efficiënter om je doel waar te maken. Alles wat je nodig hebt om te starten, vind je in de Smart Nutrition Box.

Samen is zoveel leuker en makkelijker dan alleen. Doe in groep mee aan de uitdaging. Je deelt ervaringen, tips én aanmoedigingen met elkaar. Zo ga je een week lang samen voor een of twee kilootjes minder, een pak meer energie en een stralende huid. Super leuk toch? Tijdens de Fleurig Licht & Fit Challenge delen we een week lang elke dag tips op Instagram en Facebook en steunen we elkaar!

Heb je nood aan een fundamentele verandering en wil je het roer helemaal omgooien? Dan is het Balance Program jou op het lijf geschreven. In tegenstelling tot het Smart Nutrition Project, volg je het Balance Program onder constante professionele en individuele begeleiding van één van onze voedingsconsulenten, Tine, Elke of Véronique. Het is een intensiever programma, met meer regeltjes en restricties maar je streeft natuurlijk naar een meer uitgesproken resultaat.

Om te starten maak je een afspraak bij ons. Je kan een gratis en vrijblijvend gezondheidsgesprek aanvragen of meteen een intakegesprek reserveren. Of je nu gaat voor het Smart Nutrition Project of het Balance Program, wij staan altijd voor je klaar! Samen gaan we voor de beste versie van jezelf.  Proficiat alvast met jouw nieuwe start! Je kan een afspraak maken via tine@de-praktijk.be of 0477 796 492!

Extra voordelig van start gaan? Bestel dan de proefbox op onze webshop! 16 individuele shakes samen met het kookboek MOOI voor slecht 24,95€ (geldig tem 8 mei).

< terug