het traject van Lynn Vermael

< terug
Met ons team zijn we er oprecht van overtuigd dat iedereen zichzelf kan overtreffen om tot een verrassend resultaat te komen. Zo ook het verhaal van Lynn, die bij ons klant was alvorens ze in ons team kwam. Onze #overtrefjezelf is helemaal waar Lynn voor staat!
Vandaag brengt Lynn graag haar eigen verhaal. Een verhaal waar ze terecht trots mag over zijn!
‘Een jaar geleden was ik totaal het tegenover gestelde van wie ik nu ben. Een onzekere meid, in vond mezelf ‘te dik’, ik was ongelukkig, ik was mezelf niet meer, ik kon niet meer lachen, deed niets meer, gewoon omdat ik het allemaal niet meer zo goed zag zitten. In januari 2020 begon ik te revalideren bij ons in De Praktijk, want ja, daar was de pijn in mijn rug al weer. Na een lange revalidatie en uiteindelijk ook een operatie om de pijn in mijn rug te verlichten, besloot ik om ook iets aan mezelf te doen.

Via kinesiste Lynn bij ons in De Praktijk, ben ik terecht gekomen bij Tine die bij ons de gezondheidstrajecten begeleidt. Bij haar heb ik mijn verhaal kunnen doen, zij verstond mijn verhaal, luisterde naar me. Op haar advies ben ik toen met het Smart Nutrition Project begonnen. Al snel merkte ik effect en jawel, ik had de smaak te pakken. In maart had ik het even gehad en nam ik enkel nog de proteïne shakes om mijn spiermassa op peil te houden. De supplementen liet ik even voor wat het was. Na mijn operatie heb ik de draad weer volledig opgepakt en er vol voor gegaan. Mijn hele levensstijl heb ik aangepast en dit heeft enorm effect gehad om mij. Tot de dag van vandaag neem ik de SNP nog altijd mee in het dagelijkse leven. Het is een lifestyle geworden.

Een jaar lang heb ik zo mijn best gedaan om terug te zijn wie ik op de dag van vandaag ben. Een gelukkige, altijd vrolijke en optimistische dame. Geen tijd meer om mij te schamen of ongelukkig te zijn, ik ben eindelijk terug mezelf. 12 Maanden later en 15 kg lichter, kan ik eindelijk terug zeggen dat ik TROTS ben op mezelf!

Waaauw Lynn, wat een traject! Wil je ook jezelf overtreffen zoals Lynn? Dan kunnen wij je daarbij helpen! Ons Smart Nutrition Project ? Of ons Balance Program? Samen gaan we er voor.  Bel Tine op 0477 796 492 om een afspraak te maken.

Volg je ons trouwens al op Instagram? Neen? Ga snel naar depraktijkkh op IG en volg ons, daar zie je vaak meer over mij. Prettig weekend nog!
#rovertrefjezelf
#loveyourbody
groeten, Lynn
< terug