Onze 21 Rituelen

< terug

Het is elk jaar opnieuw een zekerheid: na de lange donkere wintermaanden maakt de lente haar opwachting. De dagen worden beetje bij beetje langer en lichter, te temperaturen stijgen langzaam maar zeker en in de knoppen aan de kale bomen zitten frisgroene blaadjes te popelen om te verschijnen. Een wonderlijke cirkel zonder einde.

Niet alleen de natuur ontwaakt in de lente, ook voor ons is het een bron van positieve energie en optimisme. Het ochtendlicht moedigt aan om de dag actief te starten. Het aanbod aan heerlijke voorjaarsgroenten zorgt ervoor dat we een gezondere keuzes maken op ons bord. De lente brengt ook heel wat kleine gelukjes met zich mee. Het is het moment voor een frisse start en daar willen wij je heel graag bij helpen.

Van een energiek lichaam, een stralende huid tot een huis waar de sfeer fris en uitnodigend is. Hiervoor stellen we je graag 21 rituelen voor.

Een eenvoudig ritueel kan krachtig transformeren.

Ben jij klaar voor een nieuwe start?

De kracht van rituelen is alom bekend. Ze helpen ons niet alleen om een fase af te sluiten of om te breken met nieuwe gewoontes, ze zorgen er ook voor dat we vol goesting en energie aan een nieuw hoofdstuk kunnen beginnen.

Wat zou jij anders of beter willen? Je huid elke dag laten stralen, eindelijk beter slapen zodat je de dagen beter doorkomt, fitter en lichter in je vel zitten of van je huis een gezellige en fris geurende thuis maken? Wat je ook wil bereiken, wij helpen je graag op weg.

De komende periode stellen we graag 21 rituelen aan je voor die van jou de beste en mooiste versie van jezelf maken. Ontdek welke producten jou helpen om je doel te bereiken en hoe je concreet aan de slag gaat.

Dat wij zelf helemaal zot zijn van onze RainParma producten dat weten jullie. Voor ons is het veel meer dan alleen maar producten. Het voor ons een echt levensstijl.

We houden dan ook van alle rituelen, op het ene moment is het ene ritueel favoriet dan weer het andere maar we vinden ze eigenlijk alle 21 even waardevol. Voor ons zelf maar ook voor jullie.

Ze dragen stuk voor stuk bij om te gaan voor de beste versie van jezelf, steeds een beetje dichter bij dat verrassend resultaat. Het stopt nooit. De rituelen horen bij ons, bij RainPharma maar ook bij elkaar. Echt als een wonderlijke cirkel zonder einde. The never ending circle, beter konden we het echt niet omschrijven.

Laat je de komende periode helemaal door ons onderdompelen in deze mooie cirkel. Volg ons zeker op Instagram (depraktijkkh), elke dag nemen we je mee in een ander zalig ritueel.

  • Je kan hier het filmpje van de Spring Shopping Days nog eens bekijken.
  • En hier vind je de brochure over de 21 rituelen

 

Groeten, Tine en Henk

< terug