Positivity is my superpower, what’s yours?

< terug

Positief denken, mindset, focus op het juiste. Dat zijn de tools die mij het meeste helpen in alles wat ik doe. Ik neem het mee in elke rol. Als therapeut, coach, collega, partner, mama, vriendin. Het helpt mij, het maakt mijn dagen mooier en motiveert mij enorm. Positief denken is mijn ‘superpower’.

Misschien denk je nu, makkelijker gezegd dan gedaan, Tine. Wel, dat is in zekere zin misschien wel waar. En toch is het vooral die positiviteit die vaak het makkelijkst en snelst in te zetten is, wat je ook aan het doen bent. Probeer het zelf ook eens, je zal merken wat ik bedoel. Ik doe niets liever dan iedereen hierin mee slepen. Wil je graag weten hoe ik dit doe, waarom en waarmee? Spreek mij dan gerust aan als je me ziet. Of kom eens langs in De Winkel van De Praktijk. Bel mij (0477 796 492), schrijf mij, laat me iets weten. Ik besmet je maar al te graag met mijn superpower. Wedden dat het je kan helpen?

In een volgende nieuwsbrief vertel ik je graag waarvoor je nog bij mij terecht kan. Mijn ‘superpower’ is eigenlijk de rode draad is in alles wat ik in De Praktijk doe. Daarom wou ik dit eerst heel graag met jullie delen. En jullie zo alvast in mijn positieve vibes meenemen. Sorry not sorry, ik kan het niet laten.

 

Ik zou het heel fijn vinden als jullie je eigen ‘superpower’ ook met mij delen. Wat is jouw superpower?

 

Mail tine jouw superpower!
tine@de-praktijk.be

 

Tot in De Praktijk!

Groeten,
Tine

 

 

< terug