Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma

< terug

nieuws, vers van de pers! Pascale Naessens ontwierp samen met RainPharma de ‘Pure Nature’ lijn. Om deze lijn te promoten, brachten we in samenwerking met Feelingmagazine deze prachtige box uit, de ‘Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma box’. Jij, als echte RainPharma fan, kan hier als eerste van genieten, nog voor Feelingmagazine uit komt. Als dat geen mega nieuws is!

In de box vind je een Pure Nature Roomspray 50ml, een Pure Nature Skin Wash 100ml en een  aubergine kleuringe Body Wonder Towel. Een limited edition dus. De box wordt samen met het magazine verkocht voor een mega lanceringsprijs, slechts €25,90.

Je kan deze box dus nu reeds bij ons reserveren, vanaf 18 maart ligt die normaal bij ons in de winkel. Reserveren kan enkel door de box op onze webshop aan te kopen. Zo ben je zeker van je exemplaar of exemplaren.

Klik hier om jouw exemplaren te reserveren.

Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma brengt aardse, kruidige en bloemige noten samen in een krachtige geur die tegelijk vrouwelijk en elegant is, helemaal passend bij het karakter van Pascale. Vetiver, een van oorsprong Indische grassoort, zorgt voor de aardse noten. Deze essentiële olie bevordert de regeneratie van de huid terwijl de krachtige geur stimuleert om te aarden. De verwarmende geur van Black Pepper, een van de oudste specerijen ter wereld, vormt de overgang tussen de aardse en bloemige noten. Met zijn krachtige maar verfijnde, ietwat bloemige aroma zorgt zwarte peper voor positieve energie. De florale noten tenslotte, ondersteunen de vrouwelijke speelsheid van deze blend. Geranium en Lavender brengen je tot rust en in balans. De zoete toets van Ylang Ylang voegt een verleidelijk en prikkelend accent toe. De bijzondere combinatie van geuren maakt gelukkig en zorgt voor binnen- pretjes.

RainPharma en Pascale Naessens delen al meer dan 10 jaar een passie voor puurheid en schoonheid. Het geloof in de kracht van de natuur is hun grootste drijfveer. We zijn ervan overtuigd dat we ons lichaam mooier en sterker maken door de binnenkant met meer respect te behandelen. Een samenwerking stond dan ook in de sterren geschreven.

Klik hier om jouw exemplaren te reserveren.

< terug