Spring Shopping Days 2021

< terug

Groot nieuws! Op 18, 19 en 20 maart houden we de RainPharma Spring Shopping Days. We vertellen we graag over die fantastische 21% korting en hét hebbeding van het voorjaar.

Natuurlijk gingen we ook dit jaar op zoek naar een design drager die jij volledig mag vullen met je favoriete producten. We zijn heel trots om jou eindelijk de stijlvolle Never Ending Circle te kunnen voorstellen. Hét hebbeding voor de lente.

Is het een voetbad? Een mand voor magazines? Een fruitschaal? Een decoratieve doos? De Never Ending Circle is het allemaal én nog zoveel meer. Onze vijfjarige YouTube-ster William stelt jou met veel plezier en humor de Never Ending Circle en al zijn mogelijkheden voor!

Bekijk hier het filmpje van William over de Never Ending Circle

Hoe ziet de actie in elkaar?

Om te kunnen deelnemen aan de RainPharma Spring Shopping Days koop je voor € 21 de Never Ending Circle inclusief prachtige bewaardoos (twv € 59). Dit is jouw toegangsticket voor de RainPharma Spring Shopping Days. Op alles wat erin past, met een maximum van 21 producten, krijg je maar liefst 21% korting. Je mag trouwens niet alleen de Never Ending Circle vullen, maar ook de bewaardoos én het deksel. Alle RainPharma producten en accessoires vanaf € 7 doen mee. Wil je je shakes en supplementen bijvullen? Of zie je het groots en ga je voor jouw volgende Balance Program of Smart Nutrition Project? Dit is het moment!

Maar er is meer. Voor elk RainPharma product dat je met korting aankoopt, gaat er € 1 van de prijs van de Never Ending Circle af. Kies je één product, dan betaal je nog maar € 20 voor de Never Ending Circle. Kies je 21 producten uit, dan krijg je de Never Ending Circle zelfs volledig gratis.

Wil je echt alles uit de RainPharma Spring Shopping Days halen? Je kan op 18, 19 en 20 maart meerdere exemplaren van de Never Ending Circle kopen voor maar € 21 per stuk. Hou je ze voor jezelf zodat je op verschillende plekjes in huis een Never Ending Circle kan plaatsen of geef je iemand een prachtig designstuk cadeau?

Praktisch

Wil je zeker zijn van jouw producten? Bezorg ons dan nu al jouw verlanglijst.

 • Je kan hier jouw blancolijst downloaden.
 • Print die af, vul in, en mail die naar henk@de-praktijk.be.
 • Of neem een foto van je lijst en bezorg ons die via Whatsapp, Henk 0468 240 132.
 • Doe dit voor 17/03/2021, zo ben je zeker!

Hier vind je een filmpje waarin de actie nog eens mooi uitgelegd wordt.

De actie is enkel op 18,19 en 20 maart, geen dag langer.

 • We Winkel in Heist (Westkapellestraat 9) is dan telkens open van 09.00u tot 21.00u
 • De Winkel in Knokke (Dumortierlaan 40) is enkel open op zaterdag 20 maart van 09.00u tot 21.00u

Heb je een vraag? Hulp nodig? Bel ons, we zijn er voor jou!

 • Tine 0477 796 492
 • Henk 0468 240 132
 • Lynn 0484 776 119

We hebben voor jullie reeds verschillende downloadbare verlanglijsten klaargemaakt.

 • Een lijst met de 21 top producten, vind je hier
 • Een lijst met de absolute musthaves, vind je hier
 • Een lijst met de shakes, vind je hier
 • Een lijst met de supplementen, vind je hier

Als echte fan, hopen we je dan te ontmoeten in onze winkel.

Groeten, Henk, Tine en Lynn

Dit zijn de spelregels en voorwaarden nog eens samengevat:

 • Kies je favoriete producten uit, zet ze op jouw lijst en bezorg het ten laatste op 14.03.2021 aan ons. Zo ben je zeker dat alles voor je klaar staat tussen 18.03.2021 en 20.03.2021.
 • Ontdek als eerste de nieuwe, fruitig frisse Aromatherapy Essentials geur in onze winkel als ecologische natuurlijke Skin Wash, als Room Spray of als zuivere essentiële olie. Spannend, toch?
 • Je koopt voor slechts €21 de stijlvolle Never Ending Circle  inclusief prachtige bewaardoos (t.w.v. €59). Dit is jouw toegangsticket om jouw RainPharma favorieten met korting te mogen shoppen.
 • Van 18.03.2021 tem 20.03.2201 krijg jij 21% korting op alles wat in de Never Ending Circle past, met een maximum van 21 producten. Goed nieuws: je mag niet alleen de Never Ending Circle gebruiken, maar indien nodig ook de bewaardoos én het deksel. Alle RainPharma producten en accessoires vanaf €7 doen mee.
 • Je mag maximum 21 RainPharma producten uitkiezen. Dat kunnen 21 verschillende producten zijn, maar net zo goed 21 exemplaren van jouw all-time favoriet.
 • Tijdens de Spring Shopping Days kan je de Never Ending Circle (t.w.v. €59) heel uitzonderlijk voor maar €21 aankopen. Maar er is meer. Voor elk RainPharma product in jouw Never Ending Circle, gaat er €1 van de prijs af! Kies je één product, dan betaal je €20 voor de Never Ending Circle. Kies je 21 producten uit, dan krijg je de Never Ending Circle volledig gratis.
 • Gek op de Never Ending Circle? Je kan tijdens de RainPharma Spring Shopping Days meerdere exemplaren aankopen voor slechts €21. Hou je ze zelf of geef je ze cadeau?
 • Vier op 21.03.2021 de lente met al jouw nieuwe RainPharma aanwinsten. Je geniet nog maandenlang na van je aankopen. RainPharma producten zijn immers zuinig in gebruik en maken van jou de beste versie van jezelf.
 • Voor je buitengaat, krijg je één Uitgesteld Plezier kaart. Dit is een waardebon van €21 die je van 01.04.2021 tot en met 30.09.2021 kan gebruiken bij aankoop van minimum €100 aan RainPharma producten en accessoires.

Voorwaarden: Actie enkel geldig van 18.03.2021 tot en met 20.03.2021. Enkel in onze Winkel (offline dus), niet online. Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten. Exclusief kleine accessoires (minder dan €7). Je kan enkel deelnemen mits aankoop van de Never Ending Circle. Op elke extra Never Ending Circle aan €21 telt geen bijkomende 21% korting.

< terug