Wie wil jij met een cadeautje verrassen?

< terug

Wil je ook je beste vriend of vriendin verrassen met een eindejaars cadeautje van RainPharma? Of een ver familielid? Een cadeautje voor je schoonmama? Je broer of zus die aan de andere kant van het land woont? Of gewoon iemand bedanken die heel veel voor je betekende in deze uitdagende tijden? Misschien wel een Secret Santa cadeautje?

Wil je dit echt doen? Maar denk je, helaas, ik mag nu niemand bezoeken? Dan hebben wij de oplossing voor je! Onze ‘deliver a friend’ service. Wij versturen jouw cadeautjes naar wie jij maar wenst.

Je kiest het gepaste cadeautje, schrijft een leuke bijhorende kaart, en wij zorgen ervoor dat het pakje bij de juiste persoon terecht komt! Voor slechts 6 EURO extra per pakje versturen we over het ganse land!

Dus bel ons (0468 240 132 of 0477 796 492), mail ons (henk@de-praktijk.be) en laat ons weten wie je wil verrassen. Wij brengen het graag in orde voor jullie!

Klik hier om ons te mailen.

Uiteraard kan je ook gewoon naar De Winkel van De Praktijk komen om jullie cadeautjes uit te kiezen en de ‘deliver a friend’ card in te vullen. We helpen je graag kiezen. We versturen altijd de volgende werkdag, indien mogelijk nog de dag zelf.

De Winkel van De Praktijk is open

  • Westkapellestraat 9, elke weekdag van 10-18u behalve 25 dec. en 1 jan. Op zaterdag van 10-13u.
  • Dumortierlaan 49, elke dag van 10-18u behalve 25 dec en 1 jan.

Bel Tine op 0477 796 492 of Henk 0468 240 132, we helpen je graag! Je kan ook op onze webshop inspiratie opdoen om het juiste cadeautje te vinden.

Klik hier door naar onze webshop.

#themagicofgiving

Tine, Lynn en Lise

< terug