Over ons

De Praktijk voor jou.

We openden met veel enthousiasme onze praktijk in 2003. Oorspronkelijk startten we als een duopraktijk waar wij, Henk en Tine, als kiné en als logopediste werkten. Geleidelijk aan groeide De Praktijk en werd het team versterkt met uiterst competente collega’s. Ons team telt ondertussen meer dan 10 therapeuten, elk met hun specialiteiten. Met ons team bieden we een uiterste persoonlijke aanpak en plaatsen jou centraal. De Praktijk helpt jou om de beste versie van jezelf te worden met een totaalaanpak. We zijn oprecht overtuigd dat iedereen in staat is zichtzelf te overtreffen en zo tot een verrassend resultaat komt!

Naast onze medische diensten Kinesitherapie en Logopedie, zijn wij ook RainPharma Expert Reseller sinds 2018. Wat kleinschalig begon, groeide al snel uit tot een strategische 3de pijler van De Praktijk. Uitbreiding drong zich op. In 2019 openden we onze eerste RainPharma Experience Shop in Knokke-Heist waar we klanten begeleiden met het RainPharma dieet en huidverbetering. Ondertussen kwam ook Lynn als vaste medewerker in de winkel. Wegens de sterk stijgende vraag naar begeleiding en de toenemende merkbekendheid van RainPharma, beslisten we in 2020 om een tweede Winkel van De Praktijk te openen in de Dumortierlaan 49 te Knokke-Heist.

Thuis in Knokke-Heist

We voelen ons ongelofelijk thuis in Knokke-Heist en zijn fans van de levenskwaliteit die hier geboden wordt. Een mix van ondernemen en genieten van al het mooie dat onze gemeente biedt. De aantrekkingskracht van het strand en het Zwin, daar kunnen we met de kids echt van genieten. Hier voelt het altijd een beetje als vakantie. De aantrekkingskracht van ‘de gouden driekhoek’, de lokale ondernemers in Knokke-Heist, het familiale karakter en gezellige sfeer … dat spreekt ons enorm aan.

Welkom!

Groeten, Henk en Tine Deconinck – kreps, onze kids Louise en Jules

Contact
kinesitherapeute

Knokke-Heist

Kinesitherapeut(e)

verkoopmedewerker

Knokke-Heist

Verkoopmedewerker