Sinds begin 2018 zijn wij trotse verdeler en consulent van RainPharma.

Een jong dynamisch Belgisch bedrijf met fantastische, natuurlijke, gezonde, verantwoorde producten, alleen maar van de allerhoogste kwaliteit.
Een filosofie die perfect aansluit bij de visie van De Praktijk.

Er is een gezond afslankings/detox programma en een huidverbeteringsprogramma.
Stralend van buiten én van binnen!

Verzorg je lichaam met respect, ban de chemische rotzooi en (her)ontdek je energie én je uitstraling.
Alle detox/afslankingsprogramma’s verlopen onder begeleiding van ons. Samen zorgen we voor de beste versie van jezelf!

 

Made in Belgium.
Crafted with Passion.
Offered with Love.

Je kan bij ons ook telefonisch bestellen 🙂

Wij leveren gratis in Knokke-Heist en Zeebrugge

Buiten deze regio, gratis verzending vanaf €75.

Zo hoef je jouw favoriete RainPharma en Cent pur Cent producten ook nu niet te missen.

Ons RainPharma Gamma:

RainPharma dieet (Balance Box)
Het RainPharma-dieet is “100% made in Belgium” en staat voor een gezonde totaalaanpak.

 

Het RainPharma Dieet van RainPharma is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainShakes combineert met professioneel voedingsadvies! Door de combinatie van een efficiënte motiverende start en een grondige langetermijnvisie onderscheidt het RainPharma Dieet zich meteen.

Met het RainPharma dieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en nieren. Met het RainPharma Dieet is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. Het Rainpharma dieet is niet enkel een vermageringsdieet, maar op de eerste plaats een filosofie.
Hoe verloopt het Rainpharma Dieet?

Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info en producten (De RainPharma balancebox + receptenboek) die je nodig hebt om met het programma te starten. De hele eerste afslankingsperiode wordt grondig besproken: we overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten, op welke momenten je de shakes moet drinken, etc.
Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtsmeting.

We overlopen ook tevens hoe je het kan aanpakken bij een restaurantbezoek of hoe je het kan doen op vakantie.

Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er een eerste opvolgafspraak. Gedurende de afslankingsfase kom je om de 14 dagen op consultatie. Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt of na maximum 12 weken, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin maken we geleidelijk de overstap naar een normaal eetpatroon en stappen we af van dieetvoeding.In deze fase gelden nieuwe regels en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd.
Na maximum negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, waar je verder een gezond voedingspatroon aanleert en waar extra strenge maandelijkse controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden. Hier spreken we van de regel van 2.

Smart Nutrition Project
Spant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uit gezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken?
In een strikt dieet heb je geen zin. Je wilt jezelf immers niet alles ontzeggen. Maar je wil wel even op de rem gaan staan. Het moment om jezelf en je lichaam een nieuwe start te gunnen.

 

Het Smart Nutrition Project van RainPharma is geen afslankingsdieet, hoewel je er wel enkele kilootjes mee kan verliezen. Het Smart Nutrition Project van RainPharma is een zeer haalbare methode om slechte eetgewoonten aan te pakken en je optimaal in je vel te voelen.Het Smart Nutrition Project kan om verschillende redenen ingezet worden. Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een betere versie van jezelf.

  • als aanvulling tijdens het sporten, met het oog op afslanken.
  • als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen, zoals anti-cellulite behandelingen.
  • als detox-moment tussendoor, om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen.
  • als voorbereiding op je vakantie of een ander belangrijk moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent.

Het Smart Nutrition Project is er ook voor wie het RainPharma dieet heeft afgerond. Het is een makkelijke en efficiënte manier om de controle te behouden over het nieuwe gewicht: als ondersteuning voor gewichtsbehoud of als kort intermezzo, wanneer je even uit de bocht bent gegaan. Dit programma volg je enkele dagen, een week of enkele maanden. Zo lang als je zelf wil. Zo lang jij er behoefte aan hebt.

De voordelige Smart Nutrition box (je bespaart maar liefst 15% in vergelijking met de afzonderlijke prijzen) is hét duwtje in de rug dat je nodig hebt. Een duidelijke en efficiënte manier om zonder honger te lijden die overtollige kilootjes kwijt te spelen. Ga zelfstandig aan de slag met het makkelijke programma of laat je door ons hier in De Praktijk begeleiden.

In deze doos vind je een aantal handige hulpmiddeltjes om verstandig te detoxen, zonder roofbouw te plegen op je lichaam. Combineer ze met gezonde, evenwichtige voeding en je bent zeker van het beste resultaat.

Breek nu met je oude, slechte voedingsgewoonten. Onze tips en jouw inzet vormen de sleutel tot een sterker, gezonder lichaam.
Als je wil, kan je morgen al starten! Hoe beter je de eenvoudige regels toepast, hoe beter het resultaat.

MAAK EEN AFSPRAAK: Mail Tine of bel 0477 796 492

Shakes
Eiwitten zijn de bouwstenen van zowat alles in je lichaam. De zuivere en darmvriendelijke eiwitshakes van Rainpharma kan je inzetten bij een afslankingsdieet zoals het RainPharma Dieet of het Smart Nutrition Project.
Ze zijn ook onderdeel van een huidverbeteringsprogramma of zijn de perfecte recuperatieshake na sport!

De Rainshakes zijn de meest zuivere en kwalitatieve eiwitshakes op de markt. Zij zijn verkrijgbaar in 16 smaken. Maak je keuze uit een brede waaier aan lekkere smaken: licht zoet, zuur of bitter, of ga voor een neutrale variant.
Wordt het Blissful Banana, Raw Chocolate of Milk & Cookies om maar enkele te noemen?
Ze zijn vezelrijk en vegetarisch (er zijn zelfs een aantal vegan varianten).
Welke wordt jouw favoriet?

Kom ze gerust proeven hier in De Praktijk!

MAAK EEN AFSPRAAK: Mail Tine of bel 0477 796 492

Voedingssupplementen
Je fit voelen en er gezond uitzien, begint met een gezonde levenswijze en met wat er op je bord ligt, maar we kunnen daarnaast vaak ook wat extra vitamines en mineralen gebruiken.
Hiervoor ontwikkelde Rainpharma bijzondere orthomoleculaire voedingssupplementen.
Deze zijn zorgvuldig samengesteld zodat ze moeiteloos door het lichaam worden opgenomen.

 

Een stralende huid begint van binnen. Deze voedingssupplementen vormen dan ook de basis voor een mooie en gezonde huid omdat ze ervoor zorgen dat je alle bouwstenen binnenkrijgt die je huid nodig heeft.
Daarnaast worden ze ook ingezet in onze afslankings- en sportprogramma’s.

Ze worden vaak geadviseerd bij ongemakken zoals bijvoorbeeld darmklachten, slapeloosheid, acné, vemoeidheid en zo veel meer.

Geef jezelf en je huid een boost met extra vitamines en mineralen van de allerhoogste kwaliteit en geniet van het resultaat!
Wij helpen u graag verder op weg!

MAAK EEN AFSPRAAK: Mail Tine of bel 0477 796 492

Gelaatsverzorging
RainPharma ontwikkelde een stappenplan voor het gelaat. In maximaal zes stapjes tover je een gezonde, mooie huid tevoorschijn die perfect in balans is. Je gebruikt de producten volgens het alfabet, van A tot F. De eerste letter van de naam verraadt de volgorde. De producten zijn geschikt voor elk huidtype, maar voor specifieke noden voegden we een paar extraatjes toe.

 

Met geavanceerde formules die voor bijna 100% natuurlijk zijn, gaat het Rainpharma huidverzorgingsgamma terug naar de essentie van wat de huid nodig heeft om er stralend en gezond uit te zien.

Love the skin you’re in!

Lichaamsverzorging
Elk badkamermoment -hoe kort ook- wordt een puur, natuurlijk verwenmoment met onze aromatherapeutische bodylijn. We hebben zacht schuimende douchescrubs op basis van zuiverende klei, doucheoliën die op de huid in een melk veranderen, stimulerende scrubs met suiker, smeuïge hand- en voetencrèmes, lichte bodylotions, voedende massageoliën,…

De luxueuze lijn van 100% plantaardige douchegels, handzepen en huisgeurtjes met essentiële olie viel al meermaals in de prijzen. Maak je keuze uit een brede waaier aan geuren: er is er één voor elke gelegenheid of stemming.

Probeer ook zeker de shampoo, conditioner en prebiotic skin lotion of experimenteer met de badproducten die je zelf een geurtje kan geven.

Geur in huis
Essentiële oliën van RainPharma zijn extreem geconcentreerde plantenextracten van premium kwaliteit. Je hebt ze in tientallen geuren en je kan er verschillende richtingen mee uit.

 

Gebruik ze om een eigen natuurlijk huisparfum te maken (Fragrance lab), verdamp ze met de super handige Aroma Diffuser of geef onze neutrale bad-, douche- en massageproducten een persoonlijk geurtje.

Contacteer Tine Kreps

Privacy*

8 + 4 =

* Lees hier ons privacy beleid.

De Praktijk

Leenstraat 2 8301 Knokke-Heist